28. 05. 2014.   |   Novosti iz medija

Promo Izložba dječjih radova za Međunarodni dan obitelji

U Kući za ljude i umjetnost Lauba povodom Međunarodnog dana obitelji održana je izložba najboljih dječjih radova pristiglih na NIVEA kreativni natječaj ‘Dodir ljubavi’.

Na natječaj je pristiglo stotinjak radova, a stručni žiri odabrao je 30 najboljih koji su prikazani na izložbi održanoj 14. svibnja.

Domaćini izložbe bili su popularni pjevač Luka Bulić i predstavnica tvrtke Beiersdorf Nataša Bagić.

NIVEA je organizirala kreativni natječaj ‘Dodir ljubavi’ kako bi potaknula maštovitost i kreativnost djece te potaknula cijelu obitelj na sudjelovanje.

Mladi kreativci trebali su izraziti što za njih znači dodir ljubavi, a pristigli radovi pokazali su kako dječja mašta i inspiracija ne poznaju granice.

U sklopu cijelog projekta, povodom obilježavanja Majčinog dana, organizirana je i posebna radionica pod vodstvom akademske slikarice Andreje Vivode.

Djeca su naučila služiti se različitim tehnikama te su izradila prigodne razglednice. Kako bi nagradili njihov trud odabrano je deset najboljih razglednica koje su također predstavljene na izložbi u Laubi.

Ovim projektom NIVEA je na najljepši mogući način obilježila i Majčin dan i Dan obitelji te još jednom pokazala kako joj je briga za one najmlađe, ali i cijele obitelji, na prvom mjestu.

Preuzeto sa stranice www.klokanica.hr

  Novosti - Sve objave