Put prema izvrsnosti

Nakon devet godina predanog rada dostigli smo zavidnu kvalitetu u radu sa djecom, mladima i odraslima u našim kreativnim likovnim radionicama. Osnovni cilj nam je bio dostići što veću kvalitetu rada i stvoriti uvjete za širenje likovnosti u našoj i široj okolini.

Bili smo od samog početka svijesni da taj cilj možemo ostvariti samo kroz profesionalan i odgovoran pristup, te predan rad, vodeći računa o uzrastu polaznika naših likovnih radionica.

Pružamo djeci i mladima priliku da od najranije dobi razvijaju maštu, intuiciju i nadahnuće uz istovremeni razvoj motorike, usvajanje osnovnih likovnih vještina i različitih likovnih tehnika.

Bavljenjem umjetnošću djeca i mladi razvijaju kreativnost, obogaćuju svoju osobnost i stasaju u dobre i ispunjene osobe sa lijepim vrlinama.

 

Program rada ostvarujemo:

  • Tijekom školske godine organiziramo STALNI PROGRAM kroz koji polaznike uvodimo postupno, korak po korak, u svijet likovne umjetnosti.
  • Sukladno interesu organiziramo POSEBNE PROGRAME kao što su: svladavanje grafičkih tehnika, slikarske tehnike, waldorfska likovna radionica, radionica keramike, kiparstva i drugo.
  • Prigodom obilježavanja značajnih datuma i događaja organiziramo PRIGODNE PROGRAME.
  • Prema iskazanom interesu za mlade koji nastavljaju upisati školu primijenjene umijetnosti i dizajna, likovnu akademiju, arhitekturu, dizajn… organiziramo posebne INTENZIVNE TEČAJEVE.
  • Povremeno organiziramo posjet likovnim izložbama,galerijama,muzejima…
  • Organiziramo proslavu rođendana, nove godine, party pod maskama, halloween party, uz prigodne likovne aktivnosti.
  • Za vrijeme ljetnih školskih praznika organiziramo LJETNE LIKOVNE RADIONICE u Zagrebu i LJETNI LIKOVNI KAMP u Istri.
  • Za vrijeme svih školskih praznika u našem galerijskom prostoru uvijek održavamo likovni program, radionice…


Mala likovna akademija VIVODA

Kako su prolazile godine tako se širio krug naših polaznika, stjecali smo nova iskustva i vremenom postali sve prepoznatljiviji. Značajan broj polaznika iz godine u godinu nastavljaju sa upisom u naše likovne radionice. Za takve polaznike organiziramo napredniji program u MALOJ LIKOVNOJ AKADEMIJI VIVODA.

Prethodni
  O programima
  O nama - Sve objave